Tandenbleken by Tsara beauty 21

Tandenbleek Training

Tandenbleek Training

Cosmetisch Tanden Bleken is een goede en winstgevende aanvulling voor jouw salon, praktijk of kapperszaak. 

Met de professionele producten van TSARA Beauty kunt u een optimaal resultaat behalen voor uw klanten in maximaal 100 minuten! Met onze revolutionaire machines is een stralend wit gebit voor elke klant haalbaar.

De training bestaat uit een theorie en een praktijkgedeelte. Je ontvangt een theorieboek die tijdens de training behandeld wordt. De training duurt gemiddeld 4 uur, en kan door maximaal 2 personen gevolgd worden, na het goed afronden van de training zullen beide trainees een persoonlijk certificaat ontvangen.

Tijdens een training is het wenselijk een eigen model mee te nemen. De training kan op één van onze locaties plaats vinden; Diemen of Alphen aan den Rijn. 

Tijdsplanning

Dag-training

10:00 – aanvang/theorie

11:30 – praktijk op jouw model

14:00 – afronding

Avond-training

17:00 – aanvang/theorie

18:30 – praktijk op jouw model

21:00 – afronding

Certificaat

Je ontvangt een erkend ”TSARA Beauty” certificaat aan het eind van je training en wordt alleen uitgereikt als je aan het eind van de cursus de handelingen op een correcte manier weet uit te voeren. Wij zullen jou hierin intensief begeleiden.

Prijs

De kosten voor een losse training zonder starterspakket is €399,- inclusief BTW. Bij het afnemen van een starterspakket is een Tanden Bleek training inbegrepen (voor maximaal 2 personen).

De training kan ook op uw locatie plaatsvinden. De voorwaarden is enkel dat u een starterspakket heeft afgenomen. Ook zullen er reiskosten gerekend worden van € 0,21 per km.

Boek nu:

Tandenbleek Training in Amsterdam/Diemen

€299,- 4 uren

Producten

TSARA Coco poeder

4.95

Tandenbleek Gel Non Peroxide

7.95

Mondklem

2.95