Training One By One

Wimpers Training One By One

De One by One techniek is een behandeling waarbij je wimperextensions plaatst, Dit betekent één extension op één natuurlijke wimperhaar. Hierdoor worden de natuurlijke wimpers verlengd, krijgen meer volume en krijgen een krul. Ondanks de zichtbare verandering ziet het er toch natuurlijk uit.

Tijdens de training leer je alles over de verschillende soorten extension, de natuurlijke wimpers, producten die je moet gebruiken, hygiëne, de verschillende looks die je kunt creëren en ook krijg je tips en tricks over het starten van jouw eigen wimperonderneming.

  • Training van +/- 7,5 uur ( 1 hele dag of verspreid over 2 avonden )
  • Tijdens de training gebruik je kosteloos de producten van TSARA Beauty.
  • Voor het praktijkgedeelte dient u voor uw eigen model te zorgen. Let op: het model dient een geruime tijd op de rug te kunnen liggen. Indien u wenst dat wij voor een model zorgen is dit een mogelijkheid, mits maximaal 48 uur van te voren wordt vermeld.
  • Draagt u een bril? Vergeet deze niet tijdens de training!

Tijdsplanning

Dag-training

10:00 Aanvang cursus
10:30 Theorie
11:45 Praktijkoefeningen

13:00 Pauze

13:30 Praktijk op jouw model
17:00 Afronding

Avond-training

1e avond
19:00 Aanvang cursus
19:30 Theorie
20:45 Praktijkoefeningen

2e avond
19:00 Praktijk op jouw model
22:00 Afronding

Certificaat

Je ontvangt een erkend ”TSARA Beauty” certificaat aan het eind van je training en wordt alleen uitgereikt als je aan het eind van de cursus de handelingen op een correcte manier weet uit te voeren. Wij zullen jou hierin intensief begeleiden.

Lukt het nou niet om de handelingen binnen deze cursusdag onder de knie te krijgen ontvang je geen certificaat. Wij vragen jou dan om een ‘portfolio’ te sturen of om nog een keer terug te komen om het (gratis) te herhalen.

Prijs

De training wimperextensions One by One kost: € 399,- inclusief BTW.
 
Voor meer informatie, neem contact op met onze trainer via whatsapp: 0633317639

 

Inschrijven Wimpers Training One By One

Starterspakketen

Starterspakket one by one

139.95