Henna Brow Training

Henna Brow Training

Wenkbrauwen waxen en Henna brows Training
Wil jij wenkbrauwen leren waxen en kunnen shapen met henna?
Tijdens de training leer je alles over de verschillende soorten wenkbrauwen vormen, waxen, de producten en verschillende kleuren henna die je moet gebruiken, hygiëne, de verschillende looks die je kunt creëren en ook krijg je tips en tricks over het starten van jouw eigen wenkbrauwen onderneming

Waxen van de wenkbrauwen
Door het waxen van de wenkbrauwen haal je de haartjes weg die de wenkbrauwen vorm uit model houden. Met de wax kun je verschillende vormen creëren

Henna brows
Met henna kun je de wenkbrauwen kleuren in verschillende kleuren, omdat henna veel tinten heeft kun je uit meer kleuren kiezen dan bijvoorbeeld verf. Henna blijft ook langer zitten op de huid, het creëert een intense look.

  • Training van +/- 4 uur ( 1 hele dag of verspreid over 2 avonden )
  • Tijdens de training gebruik je kosteloos de producten van TSARA BEAUTY.
  • Voor het praktijkgedeelte dient u voor uw eigen model te zorgen. Let op: het model dient een geruime tijd op de rug te kunnen liggen. Indien u wenst dat wij voor een model zorgen is dit een mogelijkheid, mits maximaal 48 uur van te voren wordt vermeld.
  • Draagt u een bril? Vergeet deze niet tijdens de training!

Locatie

Mos Fox Diemen 

Dalsteindreef 1003 in Diemen 

1 minuut lopen vanaf het Diemen Zuid Station. 

Gratis parkeren (maandag tot en met zaterdag blauwe zone)

Tijdsplanning

Dag-training

13:00 Aanvang cursus
13:30 Theorie

14:30 Pauze

15:00 Praktijk op jouw model
16:00 Afronding

Avond-training

1e avond
19:00 Aanvang cursus
19:30 Theorie
20:45 Praktijkoefeningen

2e avond
19:00 Praktijk op jouw model
22:00 Afronding

Certificaat

Je ontvangt een erkend ”Tsara Beauty” certificaat aan het eind van je training en wordt alleen uitgereikt als je aan het eind van de cursus de handelingen op een correcte manier weet uit te voeren. Wij zullen jou hierin intensief begeleiden.

Lukt het nou niet om de handelingen binnen deze cursusdag onder de knie te krijgen ontvang je geen certificaat. Wij vragen jou dan om een ‘portfolio’ te sturen of om nog een keer terug te komen om het (gratis) te herhalen.

Prijs

De training Henna Brows kost: € 399,- incl. BTW.
U betaalt een aanbetaling van €50,- om uw plaats te garanderen. Bij annulering tot 48 uur heeft u recht op terugbetaling van uw aanbetaling.

De training kan ook op uw locatie plaatsvinden. De meerprijs voor de training is € 99,- daarnaast zullen ook reiskosten gerekend worden van  € 0,21 per km.