Tandenbleek Training ( Alphen aan den Rijn )

Tandenbleek Training

Cosmetisch Tanden Bleken is een goede en winstgevende aanvulling voor jouw salon, praktijk of kapperszaak. 

Met de professionele producten van TSARA Beauty kunt u een optimaal resultaat behalen voor uw klanten in maximaal 100 minuten! Met onze revolutionaire machines is een stralend wit gebit voor elke klant haalbaar.

De training bestaat uit een theorie en een praktijkgedeelte. Je ontvangt een theorieboek die tijdens de training behandeld wordt. De training duurt gemiddeld 4 uur, en kan door maximaal 2 personen gevolgd worden, na het goed afronden van de training zullen beide trainees een persoonlijk certificaat ontvangen.

Tijdens een training is het wenselijk een eigen model mee te nemen. De training kan op één van onze locaties plaats vinden; Diemen of Alphen aan den Rijn. Ook is een training op locatie mogelijk.

Locatie

  • Alphen aan den Rijn – Wij werken samen met het all-in beautysalon Mos Fox Alphen aan den Rijn. Deze training zal daarom ook gegeven worden in de Mos Fox salon. Zij hebben ervaren wimpers trainers die opgeleid zijn door ons en werken met de Tsara beauty producten. Ook is het mogelijk om hier onze producten of starterspakketten te kopen na de training.


Adres: Mos Fox, Ridderhof 19, Alphen aan de Rijn

Tijdsplanning

Dag-training

10:00 – aanvang/theorie

11:30 – praktijk op jouw model

14:00 – afronding

Avond-training

17:00 – aanvang/theorie

18:30 – praktijk op jouw model

21:00 – afronding

Certificaat

Je ontvangt een erkend ”Tsara Beauty” certificaat aan het eind van je training en wordt alleen uitgereikt als je aan het eind van de cursus de handelingen op een correcte manier weet uit te voeren. Wij zullen jou hierin intensief begeleiden.

Lukt het nou niet om de handelingen binnen deze cursusdag onder de knie te krijgen ontvang je geen certificaat. Wij vragen jou dan om een ‘portfolio’ te sturen of om nog een keer terug te komen om het (gratis) te herhalen.

Prijs

De kosten voor een losse training zonder starterspakket is €399,- inclusief BTW. Bij het afnemen van een starterspakket is een Tanden Bleek training inbegrepen (voor maximaal 2 personen).

De training kan ook op uw locatie plaatsvinden. De voorwaarden is enkel dat u een starterspakket heeft afgenomen. Ook zullen er reiskosten gerekend worden van € 0,21 per km.

U betaalt een aanbetaling van €50,- om uw plaats te garanderen. Bij annulering tot 48 uur heeft u recht op terugbetaling van uw aanbetaling.

De training kan ook op uw locatie plaatsvinden. De meerprijs voor de training is € 99,- daarnaast zullen ook reiskosten gerekend worden van  € 0,21 per km.

Shopping cart
Start typing to see posts you are looking for.