Tandkristal Training in Amsterdam

Tooth Gems

Dé nieuwe beauty trend van het najaar; Tandkristallen! 

Deze tandjuwelen veranderen een simpel gebit razendsnel in een fashion statement. Wil jij jouw omzet gemakkelijk verhogen? Het plaatsen van een tandkristal levert veel op en kost weinig tijd! 

Een tandkristal is semi permanent, en blijft voor een langere tijd zitten. Een tandkristal is bestand tegen eten en drinken. Ook tandenpoetsen is geen enkel probleem.

De toothgems wordt aangebracht met speciale tandarts lijm. Deze lijm is onschadelijk voor de tanden en het glazuur. Het laten zetten van een tandkristal is geheel pijnloos en risicovrij!

Wil jij ook leren hoe je een tandkristal zet? Dan is dit de opleiding tandkristallen zetten voor jou!

  • Training van +/- 1 uur
  • Tijdens de training gebruik je kosteloos de producten van TSARA Beauty
  • Voor het praktijkgedeelte dient u voor uw eigen model te zorgen. 
  • Draagt u een bril? Vergeet deze niet tijdens de training!

Locatie

  • Amsterdam – Wij werken samen met het all-in beautysalon Mos Fox Diemen. Deze training zal daarom ook gegeven worden in de Mos Fox salon. Zij hebben ervaren trainers die opgeleid zijn door ons en werken met de TSARA Beauty producten. Ook is het mogelijk om hier onze producten of starterspakketten te kopen na de training.

     

 
Adres: Mos Fox, Dalsteindreef 1003, 1112 XC Diemen

Certificaat

Je ontvangt een erkend ”TSARA Beauty” certificaat aan het eind van je training.

Prijs

De training wimperextensions One by One kost: € 119,- incl. BTW.
U betaalt een aanbetaling van €50,- om uw plaats te garanderen. Bij annulering tot 48 uur heeft u recht op terugbetaling van uw aanbetaling.

De training kan ook op uw locatie plaatsvinden. De meerprijs voor de training is € 99,- daarnaast zullen ook reiskosten gerekend worden van  € 0,21 per km.

Shopping cart
Start typing to see posts you are looking for.