Wimperlift Training ( Alphen aan den Rijn )

Wimperlift Training
( Alphen aan den Rijn )

Wil jij je nog meer verdiepen in de wimper technieken? Wij bieden de revolutionaire professionele wimperlifting aan. Tijdens de cursus leer je de juiste technieken om de wimpers te liften en krullen. En wordt er een uitleg gegeven over de producten en de behandeling met model. Deze behandeling is geschikt voor ieder wimpersoort en lengte. De vorm na de wimperlift behandeling blijft minimaal 4-8 weken behouden.

 

  • Training van +/- 3 uur
  • Tijdens de training gebruik je kosteloos de producten van TSARA BEAUTY.
  • Voor het praktijkgedeelte dient u voor uw eigen model te zorgen. Let op: het model dient een geruime tijd op de rug te kunnen liggen. Indien u wenst dat wij voor een model zorgen is dit een mogelijkheid, mits maximaal 48 uur van tevoren wordt vermeld.
  • Draagt u een bril? Vergeet deze niet tijdens de training!

Locatie

  • Alphen aan den Rijn – Wij werken samen met het all-in beautysalon Mos Fox Alphen aan den Rijn. Deze training zal daarom ook gegeven worden in de Mos Fox salon. Zij hebben ervaren wimpers trainers die opgeleid zijn door ons en werken met de Tsara beauty producten. Ook is het mogelijk om hier extra producten te kopen na de training.


  • Adres: Mos Fox, Ridderhof 19, Alphen aan de Rijn

Tijdsplanning

Dag-training

11:00 – aanvang/theorie

12:00 – praktijk op jouw model

13:30 – afronding

Certificaat

Je ontvangt een erkend ”Tsara Beauty” certificaat aan het eind van je training en wordt alleen uitgereikt als je aan het eind van de cursus de handelingen op een correcte manier weet uit te voeren. Wij zullen jou hierin intensief begeleiden.

Lukt het nou niet om de handelingen binnen deze cursusdag onder de knie te krijgen ontvang je geen certificaat. Wij vragen jou dan om een ‘portfolio’ te sturen of om nog een keer terug te komen om het (gratis) te herhalen.

Prijs

De Wimperlift Training kost: €249,- incl. BTW + Gratis starterspakket t.w.v. € 60,-
U betaalt een aanbetaling van €50,- om uw plaats te garanderen. Bij annulering tot 48u heeft u recht op terugbetaling van uw aanbetaling.

De training kan ook op uw locatie plaatsvinden. De meerprijs voor de training is € 99,- daarnaast zullen ook reiskosten gerekend worden van      € 0,21 per km.

Shopping cart
Start typing to see posts you are looking for.