Wimpers Training One By One ( Amsterdam )

One by One Wimper Training

Wil jij wimperextensions leren plakken? Tijdens de training leer je alles over de verschillende soorten extension, de natuurlijke wimpers, producten die je moet gebruiken, hygiëne, de verschillende looks die je kunt creëren en ook krijg je tips en tricks over het starten van jouw eigen wimperonderneming.

De One by One techniek is een behandeling waarbij er verschillende soorten extensions haar voor haar geplaatst worden. Dit betekent één extension op één natuurlijke wimperhaar. Hierdoor worden de natuurlijke wimpers verlengd, krijgen meer volume en krijgen een krul. Ondanks de zichtbare verandering ziet het er toch natuurlijk uit.

  • Training van +/- 7,5 uur ( 1 hele dag of verspreid over 2 avonden )
  • Tijdens de training gebruik je kosteloos de producten van TSARA Beauty
  • Voor het praktijkgedeelte dient u voor uw eigen model te zorgen. Let op: het model dient een geruime tijd op de rug te kunnen liggen. Indien u wenst dat wij voor een model zorgen is dit een mogelijkheid, mits maximaal 48 uur van te voren wordt vermeld.
  • Draagt u een bril? Vergeet deze niet tijdens de training!

Locatie

Mos Fox Beauty
Dalsteindreef 1003 in Diemen

1 minuut lopen vanaf het Diemen Zuid Station.

Gratis parkeren (maandag tot en met zaterdag blauwe zone)

Tijdsplanning

Dag-training

10:00 Aanvang cursus
10:30 Theorie
11:45 Praktijkoefeningen

13:00 Pauze

13:30 Praktijk op jouw model
17:00 Afronding

Avond-training

1e avond
19:00 Aanvang cursus
19:30 Theorie
20:45 Praktijkoefeningen

2e avond
19:00 Praktijk op jouw model
22:00 Afronding

Certificaat

Je ontvangt een erkend TSARA Beauty certificaat aan het eind van de training en wordt alleen uitgereikt als je aan het eind van de cursus de handelingen op een correcte manier weet uit te voeren. Wij zullen jou hierin intensief begeleiden.

Lukt het nou niet om de handelingen binnen deze cursusdag onder de knie te krijgen? Dan ontvang je geen certificaat. Wij vragen jou dan om een ‘portfolio’ te sturen of om nog een keer terug te komen om het (gratis) te herhalen.

Prijs

De One by One Wimper Training kost: € 399,- incl. BTW.

Je kunt via de website een datum kiezen, je betaalt een online aanbetaling van €50,-  uw training te bevestigen. Het resterende bedrag betaal je in de salon op de trainingsdag, dit kan met pin, creditcard of contant. 

Je kunt de training tot maximaal 48 uur van te voren gratis annuleren.

Indien je dat wilt; kan deze training ook op locatie gegeven worden. De meerprijs hiervoor is € 99,- + reiskosten á € 0,21 per kilometer. Meerdere personen? Neem contact met ons op voor een passend aanbod.