Wimpers Training Russian Volume ( Alphen aan den Rijn )

Wimpers Training Russian Volume
( Alphen aan den Rijn )

Heb jij de One by One techniek onder de knie en ben jij klaar voor de volgende stap als wimperstylist? Dan is de Russian volume cursus voor jou weggelegd. Tijdens deze cursus leer je het theoretische aspect van Russian volume wimperextensions. Aan de hand van het cursusboek krijg je een gedetailleerd beeld van de theorie omtrent de Russian volume techniek. Tijdens het praktijkgedeelte van de cursus leer je de Russian volume techniek toe te passen op een echt model. Hierbij krijg je hulp en begeleiding van onze wimperextensions experts

  • Training van +/- 5 uur
  • Tijdens de training gebruik je kosteloos de producten van TSARA BEAUTY.
  • Voor het praktijkgedeelte dient u voor uw eigen model te zorgen. Let op: het model dient een geruime tijd op de rug te kunnen liggen. Indien u wenst dat wij voor een model zorgen is dit een mogelijkheid, mits maximaal 48 uur van te voren wordt vermeld.
  • Draagt u een bril? Vergeet deze niet tijdens de training!

Locatie

  • Alphen aan den Rijn – Wij werken samen met het all-in beautysalon Mos Fox Alphen aan den Rijn. Deze training zal daarom ook gegeven worden in de Mos Fox salon. Zij hebben ervaren wimpers trainers die opgeleid zijn door ons en werken met de Tsara beauty producten. Ook is het mogelijk om hier onze producten of starterspakketten te kopen na de training.


  • Adres: Mos Fox, Ridderhof 19, Alphen aan de Rijn

Tijdsplanning

Dag-training

10:00 Aanvang cursus
10:30 Theorie
11:00 Praktijkoefeningen

12:00 Pauze

12:30 Praktijk op jouw model
15:00 Afronding

Certificaat

Je ontvangt een erkend ”Tsara Beauty” certificaat aan het eind van je training en wordt alleen uitgereikt als je aan het eind van de cursus de handelingen op een correcte manier weet uit te voeren. Wij zullen jou hierin intensief begeleiden.

Lukt het nou niet om de handelingen binnen deze cursusdag onder de knie te krijgen ontvang je geen certificaat. Wij vragen jou dan om een ‘portfolio’ te sturen of om nog een keer terug te komen om het (gratis) te herhalen.

Prijs

De training wimperextensions Russian Volume kost: € 299,- inclusief BTW.

De training kan ook op uw locatie plaatsvinden. De meerprijs voor de training is € 99,- daarnaast zullen ook reiskosten gerekend worden van      € 0,21 per km.

Shopping cart
Start typing to see posts you are looking for.